Activitats per l'Advent

Per tots els nens i nenes de primera comunió

Com sabeu, l'Advent són les 4 setmanes que ens preparen pel Nadal, el naixement de Jesús. Per tal de que aquestes festes no siguin pur folklore o costum rutinària des de la parròquia proposem una activitat setmanal per cada nen.

 

L'activita es presenta cada setmana durant la sessió de catequesi, i es dóna un paper al nen/a perquè pugui apuntar les vegades que ha complert amb aquest propòsit, així la setmana següent abans de donar la tasca setmanal, cada nen aporta el que ha fet per preparar la celebració del naixement de Jesús.

Aquest any donem a cada nen una tira de paper de color groc-palla perquè cada vegada que faci aquesta acció bona comptarà com un bri de palla pel pessebre del nen Jesús que tindrem a l'Església parroquial.

 

Sempre són coses fàcils, i fins i tot hi ha nens que ja les fan perquè viuen la fe en família. Simplement es tracta de prendre consciència de la importància que té viure la fe a casa, i fer-ho. Així podem en funcionament un instrument molt poderós per canviar el món cristianament parlant: la conversió personal. Ajudats per Déu construim el seu Regne i un món diferent, doncs és el que vol i amb la seva ajuda ho podem fer tot començant pel nostre cor.

A més, procurem crear un precedent, és a dir, generar un hàbit de coses bones i cristianes a casa.

 

PRIMERA SETMANA D’ADVENT

        - Cada dia al matí fes el señal de la creu

        - Cada dia resa un parenostre abans d’anar a dormir